Actrita americana Demi Moore, care s-a despartit in noiembrie 2011 de actorul Ashton Kuther, are un nou iubit, un australian in varsta de 30 de ani care este culegator de perle.

O sursa apropiata actritei a declarat pentru New York Daily News ca Demi Moore, in varsta de 50 de ani, l-a cunoscut pe Will Hanigan la un curs de yoga.

Lucru original, a adaugat sursa, pe langa faptul ca este un aventurier si un culegator de perle, tanarul ar avea o perla inserata in penis. Nu este vorba de o rebeliune din adolescenta, ci de o traditie existenta in familia culegatorului de perle.

In martie, Moore a solicitat pensie alimentara de la sotul ei Ashton Kutcher, de care s-a despartit in noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divort pe care artista americana le-a depus la Curtea Superioara din Los Angeles.

Ashton Kutcher, starul serialului de comedie "Doi barbati si jumatate" difuzat de postul CBS, a depus actele prin care a solicitat la randul sau divortul de Demi Moore, in decembrie 2012, la peste un an de la despartire, scrie MEDIAFAX.

Pensia alimentara ceruta de la Kutcher, in varsta de 35 de ani, reprezinta o solicitare destul de neobisnuita pentru Demi Moore, care a fost una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood in anii 1990. Nu se cunoaste deocamdata suma solicitata de actrita.

Demi Moore si Ashton Kutcher au citat fiecare diferente ireconciliabile in actele depuse la Curtea Superioara din Los Angeles. In documentele depuse de actor, acesta a specificat faptul ca nu solicita pensie alimentara si ca nu se va opune acordarii unei pensii alimentare pentru Moore.

Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a castigat 24 de milioane de dolari din mai 2011 pana in mai 2012, devenind, gratie serialului "Doi barbati si jumatate", cel mai bine platit actor de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.