Actorul american Morgan Freeman a adormit in timpul unui interviu acordat, miercuri, pentru o emisiune matinala a postului de televiziune american Q13, scrie MEDIAFAX.

Starul american in varsta de 75 de ani participa in aceste zile la numeroase evenimente de promovare a celui mai recent film in care joaca, "Now You See Me", insa programul sau aglomerat din ultima vreme si-a luat tributul, iar actorul a adormit in timpul unui interviu televizat.

Kaci Aitchinson si Bill Wixey, prezentatorii acelei emisiuni, ii puneau intrebari actorului Michael Caine, colegul de distributie al lui Morgan din acest film, in momentul in care Freeman a atipit in fata camerelor de filmat. In loc sa il trezeasca, jurnalistii au continuat sa il intervieveze pe Michael Caine.

La un moment dat, Morgan Freeman a parut ca se cufunda intr-un somn profund, insa s-a trezit dupa doar cateva secunde, a clipit de cateva ori si a incercat sa urmareasca discutia.

"Nu dormeam cu adevarat. Sunt o persoana care testeaza produsele Google Eyelids. Tocmai incepusem sa imi actualizez pagina de Facebook", s-a scuzat actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.