Mihai Stoica nu poate intelege cum unii oameni ca Serban Huidu se folosesc de Gigi Becali pentru a obtine audienta.

Serban Huidu a revenit pe undele radio in urma cu o saptamana, preluand emisiunea radio Cronica Carcotasilor. Incarcerarea lui Gigi Becali a fost unul dintre principalele subiecte ale emisiunii de miercuri, 22 mai.

Intr-unul dintre segmentele emisiunii, sosirea lui Gigi Becali la Penitenciarul Rahova a fost descrisa in mod ironic:

"Clipe cutremuratoare aici unde tocmai s-a cazat domnul Gigi Becali. Detinuti de vaza ai societatii l-au intampinat cu flori si urale de libertate. Li se pare nedrept ca un om cinstit ca domnia sa, un om care a cladit tot ce are prin munca cinstita, un om cu atatea facultati incepute, sa-si gaseasca locul aici. Un penitenciar cu conditii mizere, cu telefon, si televizor si internet".

Asculta emisiunea aici.

Insa ironiile lui Serban Huidu la adresa lui Gigi Becali nu au fost gustate de managerul general al echipei Steaua.

"Dupa ce Gigi Becali a fost inchis, am vazut niste reactii care m-au dezgustat. Oameni care cand Gigi era pe telefon si faceau rating cu cugetarile lui, acum erau foarte fericiti ca e inchis. Un om care a facut ce a facut, Huidu, e normal sa aiba reactii de genul asta. Huidu l-a ironizat pe Gigi. Cum e posibil asa ceva? Ai omorat trei oameni, ai incalcat legea, ai distrus trei familii, chiar daca nu ai vrut. Tu ironizezi un om care, fiind executat, intra la inchisoare? Mi se pare o chestie definitorie pentru multe persoane cu notorietate in tara asta. Neamul asta deterioreaza, incepe sa devina tot mai degenerat", a spus MM Stoica la RealitateaTV.

Sentinta definitiva in cazul fostului realizator TV Serban Huidu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in urma accidentului soldat cu trei morti, din octombrie 2011, a fost data in februarie 2013. Realizatorul a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Conform aceleiasi decizii, Serban Huidu are interdictia de a se urca la volan pentru o perioada de sase ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.