Actorul american Brad Pitt refuza sa mai joace in scene sexy cu alte actrite in afara de Angelina Jolie si a luat aceasta decizie din respect pentru partenera lui de viata, afirma un bun prieten al starului hollywoodian.

Frank Pollaro, un prieten apropiat al starului hollywoodian, a declarat pentru Esquire ca Brad Pitt a luat decizia de a evita scenele sexy cu alte actrite pentru ca este foarte indragostit de Angelina Jolie.

Brad Pitt a luat aceasta decizie din proprie initiativa, afirma aceeasi sursa intr-un interviu acordat revistei Esquire.

Angelina Jolie s-a supus unei duble mastectomii

Totodata, Brad Pitt spune ca acele manifestari de afectiune care sunt rezervate exclusiv logodnicei lui, Angelina Jolie, nu sunt pe placul celor sase copii ai cuplului, in special pentru fiica cea mare a celor doi actori, Zahara, in varsta de opt ani, scrie MEDIAFAX.

Prin urmare, avand in vedere ca actorul a luat aceasta decizie, 9AM.ro isi aduce aminte cu nostalgie de cinci scene in care Brad Pitt a trebuit sa imite actul sexual de dragul artei.

1. Ahile si Briseis in Troia

2. Thelma si JD, Thelma and Louise

3. Susan si Joe Black, Meet Joe Black



4. Tristan si Susannah, Legendele toamnei

5. Mr. and Mrs. Smith


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.