Cantareata americana Taylor Swift este marea castigatoare a galei Billboard Awards 2013, unde a castigat opt trofee, inclusiv cel acordat la categoria "artistul anului".

Gala Billboard Awards 2013 a avut loc duminica seara, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Taylor Swift, cunoscuta si pentru viata ei sentimentala destul de aventuroasa, cu multe relatii de scurta durata pe care le-a avut cu Harry Styles, Jake Gyllenhaal si John Mayer, s-a impus si la alte categorii importante, precum "cea mai buna cantareata", "cea mai buna cantareata country", "cel mai bun album Billboard 200", "cel mai bun album country" ("Red") si "cel mai bun cantec country" ("We Are Never Getting Back Together").

Cate patru trofee au castigat Gotye - toate patru pentru piesa "Somebody That I Used To Know" - si Rihanna, iar Madonna, Nicki Minaj si One Direction au castigat cate trei trofee, scrie MEDIAFAX.

Justin Bieber, care a cantat la aceasta gala, s-a impus la categoria "cel mai bun cantaret" si a fost recompensat cu primul sau Milestone Award, decernat pe baza voturilor exprimate de fani si care recompenseaza inovatia si originalitatea in muzica. Cantaretul canadian, in varsta de 19 ani, a fost insa fluierat de public atunci cand a urcat pe scena pentru a primi acest premiu.

Printre ceilalti artisti care au cantat duminica seara la gala Billboard Awards 2013 s-au aflat Jennifer Lopez, Pitbull, Selena Gomez, Psy si Taylor.

Grupul One Direction s-a impus la categoria "cel mai bun artist pop", Rihanna a triumfat la categoria "cel mai bun artist R&B", Nicki Minaj a fost desemnata castigatoare la categoria "cel mai bun artist rap", iar fun. s-a impus la categoria "cea mai buna trupa rock".

Prince, care a interpretat o suita din piesele sale de succes, a fost recompensat cu Icon Award.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.