Cantareata americana Beyonce, "extenuata si deshidratata", si-a anulat in ultimul moment un concert pe care trebuia sa il sustina marti seara la Anvers, un oras din nordul Belgiei, au anuntat organizatorii acestui show, citati de AFP.

"Medicii lui Beyonce au sfatuit-o sa se odihneasca din cauza deshidratarii si a unei stari de mare oboseala", se afirma in comunicatul publicat pe site-ul Sportpaleis din Anvers, unde artista americana ar fi trebuit sa cante in fata a 15.000 de persoane.

Cantareata americana "asteapta avizul medicilor inainte de a lua o decizie" in legatura cu cel de-al doilea concert pe care trebuie sa il sustina la Anvers, miercuri seara, informeaza acelasi comunicat.

Spectacolul anulat "va fi reprogramat cat mai repede posibil", au anuntat administratorii salii de concerte Sportpaleis din Anvers, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.