Pugilistul american Mike Tyson, fost campion mondial la categoria grea, va fi protagonistul unui nou serial de desene animate, in care personajul sau, un detectiv privat, va avea ca partener un porumbel, a anuntat vineri postul TV Adult Swim, relateaza Reuters.

Mike Tyson, care a incheiat de curand turneul de promovare a spectacolului autobiografic "Mike Tyson: Undisputed Truth", va asigura vocea personajului principal din acest serial animat creat dupa modelul seriilor politiste, care se va intitula "Mike Tyson Mysteries".

Potrivit MEDIAFAX, personajul interpretat de fostul pugilist american, in varsta de 46 de ani, va fi ajutat in rezolvarea cazurilor de un tatuaj magic de pe fata sa si de partenerul sau, un porumbel cu limbaj ireverentios. Episoadele din acest serial vor avea o durata de 15 minute, au anuntat reprezentantii postului de televiziune prin cablu Adult Swim. In viata reala, Mike Tyson creste porumbei voiajori.

Postul Adult Swim, cunoscut pentru programele sale pline de umor caraghios, care se adreseaza publicului tanar, nu a precizat data la care noul serial va debuta pe micile ecrane.

Intr-unul dintre episoade, Tyson va incerca sa invinga un super-computer intr-o partida de sah, iar in alt episod, el va incerca sa afle motivul pentru care un renumit scriitor varcolac nu reuseste sa isi finalizeze cel mai recent roman.

Mike Tyson s-a retras din boxul profesionist in 2006 si a inceput sa isi construiasca o cariera in industria de divertisment, remarcandu-se mai intai cu un rol de invitat special in primul film din seria "Marea mahmureala", in 2009. Fostul pugilist a aparut apoi intr-un documentar de televiziune in 2011 care descrie pasiunea lui pentru cursele de porumbei voiajori.

Postul de televiziune Adult Swim este detinut de Turner Broadcasting System Inc., o filiala a grupului Time Warner Inc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.