LifeStar 12 Mai 2013 11:55
Startul celei de-a 58-a editii a concursului international Eurovision se apropie cu pasi repezi, iar casele de pariuri au inceput sa faca deja pronosticuri in privinta sanselor de castig pe care le au concurentii.

Anul acesta, marea favorita pentru castigarea concursului Eurovision 2013 se anunta Danemarca, care va fi reprezentata de Emmelie de Forest, cu melodia "Only Teardrops". Pe urmatoarele pozitii cu cele mai mari cote la casele de pariuri se situeaza Ucraina, Norvegia, Rusia si Italia.

Reprezentantul Romaniei la Eurovision, Cezar Ouatu, este cotat, pana in acest moment, cu a 18-a sansa pentru castigarea concursului si se afla la egalitate cu Moldova, Malta si Franta.

Concursul Eurovision se va desfasura anul acesta la Malmo, Suedia. Finala va avea loc pe 18 mai, insa, inainte de aceasta, Cezar Ouatu va trebui sa treaca de semifinala din 16 mai.

Cezar Ouatu, in drum spre Eurovision: Sunt un concurent de temut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.