Coregraful australian Wade Robson a depus o plangere in justitie impotriva cantaretului Michael Jackson, decedat in 2009, pe care il acuza de "abuzuri sexuale asupra unui minor".

In acea plangere, depusa pe 1 mai de avocatii lui Wade Robson la o instanta din Los Angeles, coregraful australian a solicitat judecatorului sa ii acorde despagubiri, care vor fi colectate din mostenirea lasata de Michael Jackson, informeaza MEDIAFAX.

In 2005, intr-un proces precedent, Wade Robson declarase ca artistul nu l-a atins niciodata pe vremea cand locuia, in adolescenta, la ferma celebrului cantaret american.

"Michael Jackson era un monstru si in inima sa orice persoana normala stie acest lucru", a declarat avocatul reclamantului, Henry Gradstein, intr-un comunicat in care se afirma ca Wade Robson a suferit o cadere nervoasa anul trecut.

"A suferit acea cadere nervoasa din cauza stresului si a traumatismului sexual la care a fost supus pe durata a sapte ani, in copilarie. A suferit de pe urma spalarii pe creier practicate de un pradator sexual pana cand acea povara l-a strivit", a adaugat Henry Gradstein.

In replica la aceste acuzatii, Howard Weitzman, unul dintre avocatii mostenitorilor lui Michael Jackson, a spus:

"Afirmatia lui Wade Robson este scandaloasa si patetica. Este un barbat tanar care a depus marturie cel putin de doua ori sub juramant pana acum, in ultimii 20 de ani, si a spus in numeroase interviuri ca Michael Jackson nu i-a facut absolut nimic care sa fie considerat nepotrivit".

"Astazi, la aproape patru ani de la moartea lui Michael, a fost facuta aceasta afirmatie trista si putin credibila. Suntem convinsi ca tribunalul o va considera asa cum este ea de fapt", a mai spus acesta.

Michael Jackson a fost judecat mai multi ani pentru agresiuni sexuale comise asupra minorilor, insa a fost achitat la finalul unui proces intens mediatizat in 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.