Copilul printului William si al ducesei Catherine ar fi baiat, din moment ce printul Harry vorbeste despre "nepot", scrie MEDIAFAX.

Primul copil al printului William si al ducesei de Cambridge, care se va naste in luna iulie, ar fi baiat, potrivit mai multor declaratii facute de printul Harry si preluate de presa britanica, scrie contactmusic.com

Potrivit acestora, printul Harry a dezvaluit ca ducele si ducesa de Cambridge se pregatesc pentru venirea pe lume a unui baietel.

"Harry spune tuturor ca Wills si Kate vor avea un baiat si ca este terbil de incantat de faptul ca urmeaza sa aiba un mic nepot", a spus, recent, o sursa apropiata familiei regale pentru Sunday People.

"A mai zis ( Harry - n.r.) ca toata familia este foarte incantata de acest fapt. De fapt, Kate se pare ca si-a dorit mereu un baiat... Toti cei apropiati stiu ca va fi baiat si cumpara haine unisex", a adaugat aceasi sursa.
In luna martie, ducesa de Cambridge a declarat ca nu cunoaste sexul viitorului copil, dar ca ea isi doreste un baietel, in timp ce sotul ei, printul William, isi doreste o fetita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.