Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a anuntat ca sotia sa, Ananmaria Prodan, a pierdut sarcina si a fost operata.

"Ana a pierdut sarcina si astazi a fost operata. Baietii au fost langa mine si le multumesc pentru asta. Va dati seama ca e foarte greu, asta e viata. Trebuie sa trecem peste acest necaz", a declarat Reghecampf, citat de rtv.net.

La scurt timp dupa ce antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a facut publica stirea ca sotia sa, Anamaria Prodan, a pierdut sarcina, aceasta a postat pe pagina de Facebook un mesaj impresionat, plin de optimism.

"Va multumesc pentru gandurile frumoase! O sa trecem si peste asta cu bine! Aceasta nenorocire o sa ne intareasca si mai tare si o sa ne uneasca si mai mult! Asa a vrut Dumnezeu! El stie mai bine daca e bine sau daca e rau. Le doresc celor ce ne-au vrut raul, celor ce vorbesc urat de noi si gandesc urat de noi un Paste minunat si sa le puna Dumnezeu multa lumina in suflet! Va doresc un Paste fericit plin de lumina!!!", a scris Anamaria Prodan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.