Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, miercuri, ca melodia dedicata statiunii Mamaia va putea fi ascultata la radio si pe terase incepand din aceasta zi, el precizand ca filmarile la videoclipul piesei au fost finalizate in aceasta dimineata, relateaza MEDIAFAX.

Radu Mazare a mers, miercuri la pranz, in zona "Far" din Constanta, unde Primaria le ofera oamenilor mici si bere, in oras existand trei astfel de zone unde oamenii primesc gratis mici si bere, de 1 Mai.

Mazare le-a spus oamenilor ca 1 Mai "a cazut intr-o perioada mai putin potrivita pentru mici", dar ca Dumnezeu ii va ierta

"Stiu ca a cazut 1 Mai intr-o perioada mai putin propice pentru mici si pentru bere, dar asta e, noi sa fim sanatosi, ne iarta Dumnezeu daca facem lucruri bune", le-a spus Mazare celor prezenti.

El le-a povestit oamenilor si cum a filmat, alaturi de Loredana, videoclipul statiunii Mamaia, anuntand ca filmarile s-au incheiat miercuri dimineata.

"Am filmat cu Loredana azi-noapte pana la 5 dimineata. Era frig, erau 13 grade si am stat si am filmat ca sa fac imnul statiunii, dar nu puteam lipsi azi de aici, ca dupa aia spuneati ca stau numai cu gagicile acolo si nu-i frumos, trebuie sa am grija de toti. (...) A trebuit sa filmam intr-o singura zi din cauza costurilor. Am inceput filmarile marti la ora 4 dupa-amiaza si le-am terminat miercuri la 5 dimineata. Eu am tinut cat am tinut, dar Loredana a fost fantastica. A cantat, a dansat", a afirmat Mazare.

El a mai spus ca melodia va fi difuzata la radio si pe terase incepand "de azi, maine", iar videoclipul acesteia va fi lansat in 10 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.