Mama lui Michael Jackson, Katherine, da in judecata AEG Live, organizatorul ultimului turneu al lui Michael, contra sumei de 40 de miliarde de dolari, acuzandu-i ca sunt vinovati de moartea fiului ei.

"Continutul dosarelor sale va soca pana si cel mai mare fan al lui Michael. Dependenta lui fata de calmante pentru operatiile estetice era uluitoare. Judecatorul le-a permis celor de la AEG sa prezinte dosarul medical al lui Michael pentru a demonstra ca era dependent de pastile si ca facea eforturi uriase pentru a ascunde acest lucru", a declarat o sursa, citeaza stirileprotv.ro.

"Cei de la AEG nu stiau ca Dr. Murray ii dadea lu Michael Propofol chiar acasa la el. Daca ar fi stiut, i-ar fi incheiat contractul medicului imediat si ar fi luat masurile necesare. AEG n-ar fi vrut sa deschida dosarele medicale ale lui Michael, dar sunt dati in judecata de Katherine pentru 40 de miliarde de dolari", a continuat sursa.

Potrivit avocatilor mamei starului pop, cei de la AEG Live sunt vinovati de alegerea doctorului Murray ca medicul personal al lui Michael.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.