Andreea Mantea si Stefan Stan, castigatorul primului sezon "Vocea Romaniei", au hotarat sa puna punct relatiei de dragoste, la numai cateva zile de la logodna.

"Da, este adevarat, eu am decis in aceasta dimineata sa luam o pauza. Nu vreau sa intru in detalii, prefer sa va spun doar ca pentru Stefan "tentatiile" de pe Facebook par sa fie de neoprit. Inteleg fenomenul fanelor indragostite de imaginea unui cantaret de succes, dar unele dintre ele sunt mai mult decat niste admiratoare", a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro

Prezentatoarea este deranjata de fanele iubitului sau care ii iau cu asalt pagina de Facebook si, din ce intelegem din declaratiile vedetei, ii fac propuneri indecente.

"Felul in care se ofera aceste tinere practic pe tava oricui, oricand este injositor, de nedescris. Sunt socata sa descopar cata lipsa de discernamant au, nu se gandesc oare ca pot fi facute de ras la nivel public?! Nu inteleg ce urmaresc aceste fete. Vor bani? Vor doar sa se laude cu o cucerire de top?", a declarat Mantea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.