Un documentar despre regretata cantareata britanica Amy Winehouse, decedata la varsta de 27 de ani, se afla in pregatire la Londra si va contine numeroase secvente video care nu au fost niciodata prezentate in public, au anuntat, miercuri, distribuitorii filmului.

Filmul va include inregistrari video de arhiva si va fi regizat de britanicul Asif Kapadia, al carui documentar "Senna", din 2010, un film despre pilotul brazilian de Formula 1 Ayrton Senna, a fost recompensat cu premiul BAFTA.

Amy Winehouse a murit in iulie 2011, la varsta de 27 de ani, in resedinta ei din cartierul londonez Camden. Medicii legisti au ajuns la concluzia ca vedeta britanica a murit din cauza unei "intoxicatii cu alcool" si au declarat ca decesul acesteia a fost unul accidental, scrie MEDIAFAX.

Albumul "Back to Black" lansat de Amy Winehouse in 2006 a facut din aceasta artista britanica o vedeta internationala.

Nascuta la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri si de alcool, este considerata artista care a reusit sa creasca din nou popularitatea muzicii "soul".

"Amy a fost un talent care apare la o generatie si a atras atentia tuturor. A compus si a cantat din tot sufletul si toata lumea a cazut sub vraja ei", au declarat regizorul Kapadia si producatorul filmul, James Gay-Rees.

Filmul, care nu are deocamdata un titlu, va fi propus distribuitorilor internationali prezenti la Festivalul de Film de la Cannes in luna mai, a anuntat compania distribuitoare Focus Features International.

Focus Features International face parte din grupul NBC Universal, detinut de Comcast Corp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.