Romanii care au nume de familie ce includ cuvintele “fier” sau “otel” vor primi bilete gratuite la super-productia cinematografica „Iron Man 3”.

Cei care poarta nume de familie care contin aceste cuvinte (de exemplu: Fier, Fieraru, Fieroiu, Capdefier, Oteleanu etc.) pot sa se prezintele la casele de bilete ale cinematografelor partenere* in data de 26 aprilie si sa solicite un bilet gratuit in baza unui act de identitate (si o copie a acestuia) pentru premiera filmului “Iron Man 3”/”Omul de Otel 3”.

Biletele gratuite se vor acorda in limita locurilor disponibile, toate detaliile suplimentare sunt disponibile in regulamentul oficial al campaniei pe www.cineforum.ro.

Filmul ruleaza pe marile ecrane din intreaga tara incepand cu 26 aprilie, ziua in care toti posesorii numelor de familie in care se regasesc cuvintele “fier” si „otel” pot intra gratuit la film, in baza actului de identitate, in cinematografele partenere Forum Film Romania*, ca parte a campaniei "Iron Man Pass".

Citeste si: Filmele verii 2013: Supereroi, roboti uriasi si zombi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.