Trupa franceza Nouvelle Vague va sustine, in 21 iunie, un concert in Parcul Rozelor din Timisoara, in cadrul evenimentului "LiveInTM", care este dezvoltat de organizatorii Festivalului Plai, biletele fiind deja puse in vanzare

Membrii acestei trupe sunt in turneu mondial, au peste 700.000 de albume vandute si sute de concerte sold out.

"La Timisoara, proiectul lui Marc Collin si Olivier Libaux, Nouvelle Vague, vine intr-o formula marita care include trei vocaliste: Melanie Pain, Liset Alea si Zula", spun organizatorii Festivalului Plai.

Biletele la acest concert se pot cumpara de la Eventim si din reteaua magazinelor Carturesti, Germanos, Orange si Vodafone. Biletele pentru acces general costa 60 de lei, iar cele din fata scenei 90 de lei (zona limitata la 200 de bilete).

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, "LiveInTM" se va desfasura pe intreaga perioada a verii. La eveniment vor fi invitate si alte trupe din strainatate, iar pentru intregul eveniment a fost alocata suma de 45.000 de euro din bugetul local, prin Agenda Culturala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.