Prezentatorul emisiunii "In gura presei", de la Antena 3, a reusit sa mai atraga o amenda pentru postul la care lucreaza, in urma unor afirmatii facute pe post.

In urma analizei editiilor din perioada 27 martie-3 aprilie, s-a ajuns la concluzia ca realizatorul i-a atacat verbal pe jurnalistii Robert Turcescu si Mircea Marian, motivandu-se ca nu s-au respectat drepturile si libertatile fundamentale ale omului, viata privata, onoarea, reputatia si dreptul la propria imagine.

"Intruniti in sedinta publica in data de 18.04.2013, membrii Consiliului National al Audiovizualului au analizat raportul de monitorizare intocmit de directia de specialitate ca urmare a sesizarilor primite pentru mai multe editii ale emisiunii “In gura presei” difuzate de postul de televiziune Antena 3 si au hotarat sanctionarea radiodifuzorului cu amenda in cuantum de 10.000 de lei (perioada monitorizata: 13.03 – 03.04.2013)"

"Mircea Badea e un mercenar al breslei jurnalistilor. (…) Intotdeauna ataca. (…) Ii lasam sa se atace intre ei, noi autoritatea audiovizuala?
”, a spus presedintele CNA, Laura Georgescu, potrivit click.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.