Stefan Banica se pregateste sa lanseze un nou single de pe albumul "Altceva", "Alerg printre stele", o alta colaborare inedita, de aceasta data alaturi de Pacha Man, informeaza managementul artistului.

"Alerg printre stele" urmeaza piesei "Ce e dragostea?", featuring Marius Moga, un superhit clasat in fruntea topurilor de specialitate timp de peste sase luni.

"Alerg printre stele" este o piesa dinamica, in stil reggae, care s-a bucurat de un mare impact la public inca din toamna anului trecut, in turneul sustinut de Stefan Banica pentru promovarea albumului "Altceva".

Noul single al lui Stefan Banica a fost ales dintre cantecele de pe cel mai recent disc al artistului, "Altceva", si cu ajutorul celor peste 215.000 de fani de pe pagina de Facebook a muzicianului, unde au putut vota piesa lor preferata pe care si-ar dori sa o auda la radio sau TV.

"M-a surprins placut faptul ca acest cantec a avut impact la public inca de prima oara de cand l-am cantat pe scena. Oamenii s-au comportat ca si cand ar fi stiut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neasteptata, dar o surpriza foarte placuta. Si se incadreaza perfect in conceptul albumului, numit «Altceva»", a spus Stefan Banica, scrie MEDIAFAX.

"Altceva", de pe care au fost promovate pana in prezent trei single-uri - "Nu e prea tarziu", "Ce e dragostea?", "Noaptea de Craciun" -, a fost deja premiat, la cinci luni de la lansare, fiind desemnat cel mai bun album pop al anului 2012 la gala Premiilor muzicale Radio Romania. Tot la aceeasi gala, Stefan Banica a castigat premiul categoriei "cel mai bun interpret" si a obtinut trofeul pentru artistul anului 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.