Trupa Coldplay va celebra Record Store Day (Ziua Magazinelor de Discuri) pe 20 aprilie, prin lansarea unui album de benzi desenate care va spune povestea ce i-a inspirat pe muzicienii britanici atunci cand au compus albumul conceptual "Mylo Xyloto".

Volumul de benzi desenate va fi comercializat cu un disc de vinil care va include doua piese ale formatiei britanice: "Hurts Like Heaven" si "Us Against The World".

O serie de pasaje din acest volum de benzi desenate - publicat de Bongo Comics Group, editura lui Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson" - sunt deja disponibile pe site-ul trupei Coldplay.

"Mylo Xyloto", al cincilea album de studio al formatiei britanice, a ajuns pe prima pozitie atat in topul britanic, cat si in cel american, in 2011, si s-a vandut in peste 8 milioane de copii pe plan international, scrie MEDIAFAX.

Ziua Magazinelor de Discuri (Record Store Day) este o sarbatoare internationala, celebrata in fiecare an in cea de-a treia sambata din luna aprilie, pentru incurajarea distribuitorilor de muzica independenti.

Trupa Coldplay, care ii are in componenta pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion si Chris Martin, a vandut mai mult de 50 de milioane de discuri in toata lumea si a castigat numeroase trofee, inclusiv sapte premii Grammy si sapte Brit Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.