Cantaretul Billy Joel ar fi angajat o echipa de detectivi, care i-ar fi fost recomandata de catre prietenul si colegul sau de breasla Paul McCartney, pentru a reusi sa o identifice si sa o prinda pe hartuitoarea fiicei lui, informeaza femalefirst.co.uk.

Joel, cunoscut, printre altele, si pentru hit-ul "Paino man", era hotarat sa afle cine este cel sau cea care o hartuieste pe Facebook pe fiica lui in varsta de 27 de ani, Alexa Ray, si, in acest sens, a cerut sprijinul prietenului sau Paul McCartney.

Astfel, potrivit MEDIAFAX, in afara de a angaja o garda de corp pentru fiica lui, Billy Joel a apelat la serviciile unei firme europene de detectivi particulari, care i-a fost recomandata de catre fostul Beatles.

In urma cu cateva luni, detectivii au descoperit-o Sheryl Flynn, in varsta de 40 de ani, goala in Minnesotta. Femeia a fost imediat acuzata ca a hartuit-o pe fiica artistului. Aceasta i-ar fi trimis tinerei peste 60 de mesaje, iar, potrivit anchetatorilor, unele faceau referire la "pedofilie, comportament sexual sadic, atacuri fizice si crima".

O sursa a declarat atunci pentru New York Post ca mama Alexei, "Christie Brinkley, era ingrozita ca cineva i-ar putea face vreun rau fiicei ei, in timp ce Billy Joel s-a declarat ingrijorat, dar si-a pastrat cumpatul".

Joel, in varsta de 63 de ani, este al saselea in clasamentul celor mai bine vanduti muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America. Joel avut hituri in Top 10 in fiecare dintre deceniile '70, '80, '90, a vandut peste 150 de milioane de discuri in lumea intreaga si a castigat de sase ori premiul Grammy. A fost inclus in Songwriter's Hall of Fame (1992) si in Rock and Roll Hall of Fame (1999).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.