Sweet Fest, festivalul delicateselor gourmet, asteapta publicul cu o editie speciala de Pasti, in weekendul 26 - 28 aprilie, in Bucuresti.

Festivalul are loc la Hanul lui Manuc, unde peste 30 de experti in arta culinara, producatori, importatori si comercianti vor expune o delicii variate, traditionale sau internationale, precum deserturi home-made, sortimente de ciocolata, praline si cafea, briose, clatite, cozonaci si pasca.

De vineri pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00, festivalul Sweet Fest, aflat la a cincea editie, atrage pasionatii de arome si senzatii fine cu produse gourmet felurite, degustari si activitati surpriza, scrie MEDIAFAX.

Ca la fiecare editie, ciocolata ramane un produs vedeta, fiind prezenta in diverse culori, arome seducatoare si forme spectaculoase. Pralinele belgiene de la Leonidas si cele autohtone de la Choco Fashion, ciocolata cu fructe sau condimente, fantana de ciocolata si figurinele de ciocolata executate perfect sunt doar cateva manifestari ale ciocolatei in cadrul Sweet Fest de Florii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.