Trupa Sarmalele Reci sarbatoreste 20 de ani de cariera printr-un concert sustinut pe 9 mai, de la ora 21.00, in Hard Rock Cafe din Capitala, evenimentul reprezentand punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci".

Una dintre cele mai longevive si mai coerente trupe ale rockului romanesc, Sarmalele Reci serbeaza douazeci de ani impreuna cu sustinatorii sai, intr-un turneu national ce ajunge pe 9 mai la Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Este timpul regasirii si al intrebarilor - "Tara te vrea prost", "Prostia la putere", "La televizor" si "Sprit de vara" isi pastreaza actualitatea dupa ani.

Personaje binecunoscute precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" si "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, pe 9 mai, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath, scrie MEIDAFAX.

Muzica marca Sarmalele Reci reprezinta un univers aparte, incisiv si incitant pentru unii, cu mesaje sociale si accente ironice, liric si plin de romantism pentru altii. O generatie intreaga a crescut si si-a petrecut tineretea cu muzica Sarmalelor Reci. La momentul maturitatii trupei este timpul regasirii cu universul specific, dar si al descoperirii de noi piese, personaje, stari.

Biletele pentru concertul de pe 9 mai se gasesc online, pe iabilet.ro, si la Hard Rock Cafe, la pretul unic de 40 de lei (asigura si loc la masa).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.