Mads Mikkelsen, cel mai nou actor care interpreteaza rolul criminalului in serie, vorbeste despre serialul "Hannibal", alaturi de Bryan Fuller, creatorul aceleiasi opere.

Bryan Fuller, creatorul serialului Hannibal care are premiera in Romania in seara aceasta pe AXN, vrea sa-si asigure fanii ca povestea va fi sangeroasa, cel putin in limitele permise de televiziune, relataza Huffington Post.

"Canalul ne-a pus la ora 22 dintr-un motiv: pentru a putea maximiza ceea ce putem sa aratam la televizor si sa onoram astfel genul filmelor de groaza. As vrea sa merg mai departe, dar canalul ne atrage atentia ca exista o limita. Nu avem voie sa aratam intestine scoase de exemplu", a declarat Fuller.

Serialul Hannibal se bazeaza pe romanul lui Thomas Harris, "Red Dragon", si se axeaza pe evolutia relatiei dintre psihologul Hannival Lecter si tanarul analist Will Graham (Hugh Dancy). Acest element al povestii l-a atras pe Mads Mikkelsen, actorul de origine daneza care-l interpreteaza pe Hannibal Lecter.

"M-am gandit ca exista o mare poveste de dragoste intre doi barbati pe care as vrea sa o vad cum se dezvolta. Eu cred ca Lecter este cel mai apropiata forma de diavol uman, de Satana. Este un inger decazut. Motivele sale nu sunt banale, este vorba despre ceva in genele sale. I se pare ca viata este mai frumoasa doar in pragul mortii. Este mai mult decat un psihopat si de aici fascinatia noastra pentru el. Nu-l putem intelege, dar vrem sa-l intelegem", a povestit Mikkelsen.

Hannibal are premiera pe 8 aprilie, pe canalul AXN, la ora 22:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.