Serialul "Urzeala tronurilor" va reveni pe micile ecrane in 2014, cu cel de-al patrulea sezon.

Serialul de televiziune "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", al carui nou sezon (al treilea) a debutat duminica seara in Statele Unite, va continua pe micile ecrane cu un al patrulea sezon, ce va fi difuzat in anul 2014, a anuntat, marti, postul HBO, informeaza MEDIAFAX.

"Am semnat un nou contract pentru alte zece episoade noi", a declarat Quentin Schaffer, purtator de cuvant al postului HBO. "Filmarile vor fi reluate probabil in aceasta vara", a adaugat el.

Inspirat din seria de romane ale scriitorului american George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" prezinta, de o maniera epica si cu mijloace luxuriante, putin obisnuite pentru o productie de televiziune, lupta fara mila pentru puterea absoluta in regatul fictiv Westeros.

Primul episod din cel de-al treilea sezon, difuzat duminica seara in Statele Unite, a batut recordul de audienta al serialului, cu 4,4 milioane de telespectatori (6,7 milioane de telespectatori, daca se tine cont si de difuzarile in reluare ale acelui episod).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.