O continuare a filmului de animatie "In cautarea lui Nemo/ Finding Nemo", intitulata "Finding Dory", va fi lansata pe marile ecrane in 2015, au anuntat, marti, reprezentantii studiourilor Disney-Pixar.

Filmul "Finding Dory" va avea ca personaj central un pestisor albastru, vorbaret si uituc, a carui voce va fi asigurata de Ellen DeGeneres, care s-a bucurat de o mare popularitate in randul cinefililor.

"Sunt incantata de faptul ca in sfarsit acest film va fi realizat", a declarat Ellen DeGeneres in talk show-ul ei de televiziune "Ellen".

"Am citit scenariul si este fantastic. Este amuzant, plin de caldura si are tot ce iti doresti pentru un film", a adaugat ea, potrivit MEDIAFAX.

Andrew Stanton, care a fost coregizor al filmului "Finding Nemo" din 2003 alaturi de Lee Unkrich, spune ca noul film va prezenta aventurile prin care va trece Dory in incercarea ei de a se reuni cu cei dragi, dupa acelasi tipar ca intriga din filmul "Finding Nemo".

Actiunea din "Finding Dory" va avea loc partial pe coasta Californiei si va descrie evenimente care se vor produce la un an dupa cele descrise in "Finding Nemo". In noul film vor aparea personaje cunoscute din lungmetrajul initial, precum pestisorul Nemo, tatal sau, Marlin, si grupul de pestisori de acvariu care isi spun "The Tank Gang".

Filmul "Finding Dory" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 25 noiembrie 2015, cu o zi inainte de Thanksgiving, sarbatoarea americana care marcheaza de regula inceputul noului sezon de pelicule produse la Hollywood.

Noul proiect ar putea reprezenta o revenire pe un teren sigur pentru Andrew Stanton - regizorul filmelor de animatie "Wall-E" si "A Bug's Life" -, dupa esecul rasunator de box office inregistrat de "John Carter" in prima parte a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.