Cineastul american Clint Eastwood intentioneaza sa regizeze o adaptare cinematografica a musicalului "Jersey Boys".

Acest film din categoria "musical" - ce prezinta istoria trupei Four Seasons - trebuia sa fie produs initial de studiourile Warner Bros. si sa il aiba ca regizor pe Jon Fabreau, insa directorii grupului Warner au decis sa blocheze acest proiect cinematografic in noiembrie 2012. Cu toate acestea, proiectul ar putea reveni pe agenda de lucru a studiourilor Warner, intrucat Clint Eastwood si-a manifestat dorinta de a regiza acest film.

Clint Eastwood, care a regizat lungmetrajul "J. Edgar" in 2011, intentiona de multa vreme sa regizeze un musical. In ianuarie 2011, site-ul Deadline.com anunta ca renumitul cineast american dorea sa regizeze un remake al celebrului film "A Star Is Born", cu Beyonce Knowles in rolul principal.

Beyonce urma sa joace rolul unei tinere cantarete a carei cariera cunoaste o ascensiune spectaculoasa cu ajutorul unui muzician trecut de prima tinerete. Rolul ei a fost interpretat in trecut, in precedentele ecranizari ale acestui proiect, de trei actrite celebre: Barbra Streisand, Janet Gaynor si Judy Garland, scrie MEDIAFAX.

Proiectul insa nu s-a materializat, din diverse motive - sarcina cantaretei Beyonce, incapacitatea producatorilor de a gasi in timp util un actor suficient de cunoscut pentru a juca rolul principal masculin -, insa Eastwood a spus ca doreste in continuare sa regizeze filmul "A Star Is Born", chiar dupa ce Beyonce a anuntat in octombrie 2012 ca a renuntat definitiv la acest proiect.

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, Clint Eastwood, care va implini varsta de 83 de ani in luna mai, va regiza cel mai probabil "A Star Is Born", dupa incheierea filmarilor de la "Jersey Boys".

"Jersey Boys" este un musical creat sub forma unui documentar, care releateaza infiintarea, ascensiunea, succesul si in final destramarea trupei rock'n'roll din anii '60 The Foor Seasons.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.