O scrisoare considerata de o importanta istorica in care actrita Marilyn Monroe isi dezvaluia gandurile suicidare, adresata profesorului ei de actorie, va fi scoasa la vanzare in cadrul unei licitatii ce va avea loc in luna mai.

In aceasta scrisoare nedatata, adresata profesorului de actorie Lee Strasberg, redactata intr-o camera a hotelului Bel-Air din Los Angeles, renumita actrita americana ii marturisea acestuia faptul ca si-a pierdut dorinta de a trai.

"Vointa mea de a trai este slaba, iar eu chiar nu mai pot sa suport toate aceste lucruri. Stiu ca par ca vorbesc ca o nebuna, dar cred ca sunt pe cale sa innebunesc. Atunci cand pasesc in fata camerei de filmat, concentrarea mea, alaturi de toate lucrurile pe care le-am invatat, ma parasesc. Apoi, simt ca nu mai exist deloc, ca nu mai fac parte din rasa umana", afirma Marilyn Monroe in aceasta scrisoare.

Actrita americana a murit in august 1962, iar autoritatile au afirmat la acea vreme ca decesul ei a fost cauzat de o supradoza de medicamente.

Scrisoarea, estimata intre 30.000 de dolari si 50.000 de dolari, va fi scoasa la vanzare in luna mai, la o licitatie organizata de casa Profiles in History.

Scrisoarea celebrei actrite americane nu este singurul document de valoare care va fi scos la vanzare la acea licitatie. Alaturi de ea mai este propusa si o scrisoare adresata de John Lennon colegului sau din trupa The Beatles, Paul McCartney, si primei sale sotii, Linda.

Scrisoarea, care are doua pagini, reflecta tensiunile dintre cei doi muzicieni britanici, fiind scrisa cu putin timp inainte ca trupa The Beatles sa se destrame oficial, in 1971, potrivit MEDIAFAX.

"Chiar crezi ca cea mai mare parte a artei din zilele noastre este influentata de The Beatles? Nu cred ca esti chiar atat de nebun. Paul, tu chiar crezi asta? Atunci cand vei inceta sa mai crezi asa ceva, poate ca te vei trezi la realitate!", afirma John Lennon in acea scrisoare, estimata la o suma de circa 40.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.