Actorul american Jeremy Renner a devenit tata pentru prima oara, dupa ce partenera lui de viata, Sonni Pacheco, a nasuct in urma cu cateva zile o fetita, care se va numi Ava Berlin Renner.

"Amandoi sunt extaziati", a declarat purtatorul de cuvant al actorului. "Atat mama, cat si bebelusul se simt bine", a adaugat acesta.

Zvonurile potrivit carora Jeremy Renner urma sa aiba un copil cu una dintre fostele sale iubite au aparut pentru prima data in presa americana in luna ianuarie, atunci cand starul din filmul "Razbunatorii/ The Avengers" a fost auzit, in ianuarie, la gala de decernare a Globurilor de Aur, spunandu-i bunei sale prietene, actrita Eva Longoria, ca urmeaza sa devina tata, scrie MEDIAFAX.

Jeremy Renner a devenit cunoscut dupa ce a fost nominalizat la editia din 2010 a premiilor Oscar pentru rolul sergentului William James din lungmetrajul "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow. Actorul american a fost din nou nominalizat la Oscar in anul urmator, pentru rolul din thrillerul "The Town" (2010), in care a jucat alaturi de Ben Affleck si Jon Hamm, si s-a remarcat apoi in alte cateva filme cu mare succes de casa, precum "Misiune: Imposibila - Ghost Protocol" (2011), "Mostenirea lui Bourne" (2012) si "Razbunatorii/ The Avengers" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.