Aproximativ 7.000 de vizitatori sunt asteptati la East European Comic Con (EECC), care se desfasoara sambata si duminica la Palatul National al Copiilor din Bucuresti,

Pentru ziua de sambata, evenimentul este sold-out. In cadrul evenimentului vizitatorii ii pot cunoaste pe celebrii actori John Rhys-Davies si Finn Jones. Cei doi invitati de onoare vor participa la Main Panel-urile organizate in cele doua zile ale EECC.

La evenimentul Comic Con vor fi prezenti si fani din strainatate. Johan Rasmus va fi costumat ca "Shookie", alter ego-ul Cookie Monster-ului din Muppets, fiind si una din gazdele EECC.

Manuel D’Andreea
este un tanar cosplyer din Italia. Acesta va fi prezent in costumele sale de "Edward Maini-de-foarfece/ Edward Scissorhands" si Headless Horseman/Hessian Horseman din "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow".

Vanessa
este un cosplayer din Belgia, putand fi recunoscuta in cadrul EECC in costumele de Enira din "Raid Boss Lineage II" si Gunnm/Alita din "Battle Angel Alita". Enji Night este din Ungaria, reprezentand personaje autentice precum Supergirl, Ms. Marvel, Firefox the Browser, versiunea feminina a lui Mario, Chun Li si Rainbow Dash.

Okkido a aparut pe scena cosplayului din Ungaria cu costume inspirate din anime si manga, in special cosplayuri din "Trinity Blood", dar, de curand, s-a indreptat si catre personaje vestice ("Warhammer 40.000", "American McGee’s Alice" etc.).

East European Comic Con (EECC) este prima conventie de acest gen din Europa de Est si isi propune sa le ofere tinerilor pasionati de benzi desenate americane comics, jocuri video, animatii si benzi desenate japoneze, filme si seriale TV o experienta unica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.