Hugh Hefner, patronul revistei Playboy, afirma ca a intretinut raporturi sexuale cu peste 1.000 de femei.

Fondatorul imperiului Playboy, in prezent in varsta de 86 de ani, care s-a casatorit cu cea de-a treia sotie a sa, Crystal Harris, in decembrie 2012, sustine ca a fost intotdeauna fidel in timpul casatoriilor sale, dar "a recuperat" in perioadele in care nu era insurat.

Invitat de editorii editiei americane a revistei Esquire sa precizeze numarul femeilor cu care a facut sex, Hugh Hefner a spus: "Cum as putea sa stiu asa ceva? Peste o mie, sunt sigur!".

"Au existat perioade in viata mea in care eram casatorit si, atunci cand eram casatorit, nu imi inselam sotiile. Insa am recuperat serios atunci cand nu eram casatorit. Trebuie sa ramai in forma", a adaugat milionarul american.

Devenind un mogul media, Hugh Hefner - casatorit cu Mildred Williams in perioada 1949-1959 si cu Kimberly Conrad, mama celor doi fii ai sai, Marston, in varsta de 22 de ani, si Cooper, in varsta de 21 de ani, in perioada 1989-2010 - spune ca este mai fericit ca niciodata dupa casatoria cu Crystal Harris si se simte foarte fericit ca s-a indragostit din nou la o varsta atat de inaintata, scrie MEDIAFAX.

Hugh Hefner, care are alti doi copii, Christie si David, din relatia cu Mildred Williams, spune: "Toti prietenii nostri cred ca asa ne-a fost scris. Doar persoanele care nu ne cunosc cred altceva, cei care ne vad ca pe un stereotip, in ceea ce tine de varsta si de frumusete".

Magnatul american obisnuia sa isi invite mai multe iubite sa locuiasca alaturi de el, simultan, in conacul sau Playboy Mansion, iar relatia lui speciala cu Holly Madison, Bridget Marquardt si Kendra Wilkinson au fost expuse pe larg in reality-show-ul "The Girl Next Door".

Hugh Hefner spune insa ca acum ii este fidel celei de-a treia sotii Crystal Harris si ca vrea sa ramana alaturi de aceasta pana la sfarsitul vietii sale. Hefner si Harris s-au casatorit in cadrul unei ceremonii romantice ce a avut loc in noaptea de Revelion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.