Trupa britanica Depeche Mode a sustinut la Viena, duminica seara, un concert exclusivist, care a oferit fanilor sansa de a asculta, in premiera, noile piese care vor fi incluse in turneul de promovare a noului album al trupei.

Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit fanilor din Viena un spectacol exclusivist care precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta in luna mai a acestui an si in cadrul caruia va fi inclusa si Romania.

Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfasurat cu casa inchisa, cei 1.500 de fani prezenti avand sansa de a asculta, in exclusivitate, piese de pe noul album "Delta Machine" a carui lansare este programata pentru saptamana aceasta in mai multe tari europene, inclusiv in Romania.

Evenimentul a avut loc in celebrul MuseumsQuartier din Viena, intr-o atmosfera extrem de intima si relaxata, alaturi de noile creatii muzicale, setlist-ul cuprinzand si cateva melodii consacrate precum "Personal Jesus" si "Enjoy the Silence". Pe 10 aprilie, concertul va putea fi urmarit online pe site-ul http://www.fan4fan.com/.

In cadrul noului turneu programat pentru aceasta primavara, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de concerte in 25 de tari din Europa, in fata a peste 1,5 milioane de fani, scrie MEDIAFAX.

Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show in aer liber organizat in parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmand ca o saptamana mai tarziu, Depeche Mode sa cante si la Bucuresti, pe 15 mai 2013, in cadrul Arenei Nationale.

Biletele pot fi achizitionate fie online, de pe www.myticket.ro, fie din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, in functie de distanta fata de scena. Astfel, cele fara loc pe scaun, in categoria Gazon A si B, costa 245 de lei, respectiv 135 de lei, in timp ce locurile pe scaune vor costa 145 de lei, 170 de lei, 200 de lei, 240 de lei, 275 de lei, 320 de lei si 435 de lei.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.