Celebra trupa britanica Depeche Mode a refuzat premiul pentru intreaga cariera ce trebuia sa-i fie acordat in cadrul galei BRIT Awards, dupa ce membrii formatiei au aflat ca distinctia nu va fi inmanata in ceremonia transmisa in direct la televiziune, pe 20 februarie, informeaza The Sun.

Intr-un declaratie acordata publicatiei britanice, David Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a spus ca nu il mai intereseaza nimic ce are legatura cu BRIT Awards, relateaza MEDIAFAX.

"Sa va spun o istorioara care, probabil, ii va aduce niste probleme unei anumite persoane. Ni s-a spus ca vom primi un nou premiu anul acesta, pentru cea mai influenta trupa din ultimii 20 de ani sau ceva de genul acesta... De fapt, este vorba despre vechiul premiu pentru intreaga cariera si ne-am gandit ca e o chestie misto. Dupa care am auzit ca acordarea premiului nu va fi transmisa la ITV, asa ca ne-am spus «Daca nu ne transmit in direct, atunci nu suntem cea mai influenta trupa. Ce alta trupa are atat de multe hituri ca noi in intreaga lume si a mai facut turnee de asemenea amploare ca ale noastre? Da-i naibii pe ei si pe cei care acorda aceste premii»", a spus Gahan.

Depeche Mode a fost de cinci ori nominalizata la BRIT Awards si are un singur trofeu castigat, in 1991, pentru "cel mai bun single britanic".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.