Actrita Irina Petrescu, care a murit marti, la varsta de 71 de ani, a fost inmormantata cu onoruri militare la Cimitirul Reinvierea din Bucuresti, vineri, in prezenta a zeci de admiratori, colegi de breasla si apropiati.

Printre cei care au condus-o pe ultimul drum pe Irina Petrescu s-au numarat actorul Ion Dichiseanu, regizorul Alexandru Darie si criticul de film Irina Margareta Nistor, relateaza MEDIAFAX.

Trupul neinsufletit al artistei a fost depus, joi la pranz, la Sala "Liviu Ciulei" a Teatrului Bulandra din Bucuresti, unde admiratorii si fostii colegi au putut sa-i aduca Irinei Petrescu un ultim omagiu.

Printre acestia s-au numarat actorul Alexandru Bindea, Ilinca Tomoroveanu, directorul adjunct al Teatrului National Bucuresti, Mircea Diaconu si Ion Besoiu. Coroane de flori au fost trimise de institutii precum Presedintia Romaniei, Uniunea Teatrala din Romania (UNITER), Teatrul Bulandra, Teatru National Radiofonic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.