Cantaretii americani Katy Perry si John Mayer s-au despartit din nou, dupa o relatie care a durat de aceasta data doar sapte luni.

Despartirea celor doi artisti s-a produs la putin timp dupa ce Katy Perry, in varsta de 28 de ani, a fost fotografiata purtand pe deget un inel cu rubin ce i-a fost daruit de John Mayer, in varsta de 35 de ani.

Katy Perry si John Mayer au inceput o relatie in iunie 2012, la mai putin de un an dupa ce cantareata americana divortase de actorul britanic Russell Brand, dupa o casnicie care a durat 14 luni. Dupa o scurta despartire in august, Perry si Mayer s-au reimpacat si au confirmat ca formeaza din nou un cuplu.

Cei doi cantareti au petrecut de atunci mai multe vacante impreuna, inclusiv cea de Craciun, alaturi de familia Perry, iar luna trecuta, John Mayer s-a declarat extrem de optimist in legatura cu relatia sa, pe care o considera "foate umana" si a lasat sa se inteleaga ca intentioneaza sa se casatoreasca cu Katy Perry, scrie MEDIAFAX.

John Mayer a avut in trecut relatii cu mai multe starlete de la Hollywood, inclusiv doua relatii de scurta durata, dar intens mediatizate, cu cantaretele Taylor Swift si Jessica Simpson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.