Trupa Holograf a lansat videoclipul piesei "Daca noi ne iubim" si pregateste o noua surpriza pentru fani: un album de colectie, "World Full of Lies", o reeditare a materialului discografic cu acelasi nume aparut acum 20 de ani.

Filmarile pentru clipul „Daca noi ne iubim“ au durat 12 ore si au fost realizate la studiourile Stage Expert si intr-o sala de sport, iar regia a fost semnata de Iulian Moga.

In videoclip joaca Mihai Leu, primul campion mondial al Romaniei la box profesionist. In clip el si-a jucat propriul rol, acela de arbitru de box.

„Mi-a placut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca in videoclipul lor, mai ales ca in prezent sunt arbitru de masa, dar ma pregatesc ca in viitorul apropiat sa devin arbitru de ring. Practic, in acest proiect am jucat un rol pe care il voi interpreta in viata reala in foarte scurt timp“, a spus Mihai Leu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.