Actorii Danny DeVito si Rhea Perlman, care au anuntat, in luna octombrie a anului trecut, ca se vor desparti, au decis sa ramana impreuna si sa anuleze procedurile de divort.

"Se iubesc", a declarat un prieten al cuplului pentru publicatia People. "S-au iubit si se vor iubi mereu", a completat acesta.

De altfel, in decembrie, DeVito spunea ca depune eforturi intense alaturi de sotia sa, Rhea Perlman, pentru a-si salva casnicia.

Danny DeVito, in varsta de 68 de ani, si Rhea Perlman, in varsta de 64 de ani, s-au casatorit in 1982 si au impreuna trei copii - Lucy, in varsta de 30 de ani, Grace, in varsta de 28 de ani, si Jacob, in varsta de 25 de ani.

Nascut in 1944, in New-Jersey, Danny DeVito s-a facut remarcat in multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se intoarce" si "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de cateva ori si in spatele camerei de filmat, regizand mai multe comedii, printre care "Razboiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, si "Arunc-o pe mama din tren". In 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar si BAFTA in calitate de producator al filmului "Erin Brockovich", iar in 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodata, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a castigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distinctie cu care a fost recompensat in 1980, pentru rolul din acelasi serial "Taxi". In 2011, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

DeVito si sotia sa, actrita Rhea Perlman, au infiintat casa de productie Jersey Films, care a stat in spatele unor hituri precum "Pulp Fiction", "Garden State" si "Freedom Writers", scrie MEDIAFAX.

Rhea Perlman a devenit celebra pentru rolul Carla Tortelli din sitcom-ul "Cheers", pentru care a castigat patru premii Emmy. Pentru acelasi rol a mai fost nominalizata la premiul Globul de Aur, intre anii 1985 - 1992. Recent, ea a avut aparitii speciale in productiile de televiziune "Hot in Cleveland", "The Sessions" si "Wilfred". Perlman este autoarea unei serii de carti ilustrate pentru copii care s-a bucurat de un imens succes, "Otto Undercover", ce cuprinde sase volume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.