Nas, renumitul rapper de origine americana, se alatura numelor anuntate deja pentru B`ESTFEST Summer Camp!

Editia din 2013 a festivalului va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park – Bucuresti, Tunari, si va avea pe afis nume precum Chase & Status Live, Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia, Soilwork, Joker sau Friction.

Nominalizat anul acesta la patru premii Grammy (printre care Best Rap Performance, Best Rap song si Best Rap Album), Nas este la acest moment unul dintre cei mai cunoscuti artisti hip-hop din lume. De-a lungul carierei, artistul a lansat 10 albume de studio premiate cu discul de aur si de platina, precum si numeroase compilatii, proiecte speciale si 26 de single-uri, inregistrand vanzari de peste 13 milioane de unitati doar in Statele Unite.

Nas este considerat unul dintre artistii de top ai genului hip-hop, MTV clasandu-l pe locul 5 in lista celor mai buni MC din toate timpurile, iar revista The Source (una dintre cele mai reprezentative publicatii de specialitate) l-a clasat pe locul 2 in topul celor mai buni textieri din istorie.

Nas va ajunge in premiera si la Bucuresti, pe 6 iulie, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013! Pentru vara acesta, Nas si-a mai anuntat participarea la festivalurile Glastonbury si Wireless din UK.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta, in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 30 iunie), atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.