Curtea de Apel de la Brasov a decis ca rudele victimelor din accidentul provocat de Huidu vor primi despagubiri de doar 190.000 de euro.

Curtea de Apel Brasov a decis ca firma de asigurari trebuie sa plateasca daune de 190.000 de euro rudelor victimelor accidentului provocat de Serban Huidu in 2011.

Initial, firma de asigurari auto SC Asigurare - Reasigurare Astra SA a fost obligata sa plateasca integral daunele civile in cuantum de peste 360.000 de euro stabilite de catre Judecatoria Brasov, pe 18 decembrie 2012, catre familiile celor trei victime din accidentul provocat de Huidu, in 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus.

Avocatul firmei de asigurari a spus ca sumele stabilite de Judecatoria Brasov sunt prea mari si a adus ca dovezi mai multe statistici privind daunele acordate de instante in cazul unor accidente cu victime, despagubirile fiind mult mai mici, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.