Cantareata Lady Gaga se va casatori cu iubitul ei, actorul Taylor Kinney, in vara acestui an, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o buna prietena a artistei americane.

Lady Gaga si Taylor Kinney (care momentan apare in serialul Chicago Fire) au o relatie care a inceput in septembrie 2011, dupa ce artista l-a invitat pe actor sa apara in videoclipul piesei sale "You And I".

Potrivit prietenilor acestora, relatia dintre Lady Gaga si Taylor Kinney a devenit una destul de serioasa, iar cei doi artisti intentioneaza sa se casatoreasca, in momentul in care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai putin aglomerate.

Acest lucru s-ar putea produce in luna iulie.

Lady Gaga si Taylor Kinney locuiesc deja impreuna intr-o vila din Chicago, unde cantareata isi petrece convalescenta dupa operatia la sold, iar actorul filmeaza pentru un nou serial TV.

"Mi-a spus ca el este alesul ei si poti sa iti dai seama de asta imediat ce ii vezi impreuna. Sunt facuti unul pentru celalalt. La inceput am crezut ca el arata mult prea bine pentru a fi un tip de treaba, dar acum cred ca e un barbat minunat. Din cate am auzit, si nu cred ca voi dezvalui un secret, se pare ca ei sunt pregatiti pentru a se casatori in acest an", a declarat DJ-ul Lady Starlight.

"Exista o perioada in vara acestui an cand in programul lui de filmari va exista o pauza, iar angajamentele ei concertistice si de inregistrari vor fi minimale. Asteptati-va la un anunt oficial cat de curand. Ea petrece mult timp la Chicago, pentru ca Taylor trebuie sa filmeze acolo", a adaugat Lady Starlight.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.