Michelle Obama si Beyonce se afla pe lista celebritatilor ale caror date financiare au fost piratate online, scrie MEDIAFAX.

Piratii cibernetici au anuntat, marti, ca au postat pe un site datele financiare personale ale primei doamne a Americii, Michelle Obama, ale unor personalitati politice, printre care vicepresedintele american Joe Biden, dar si ale altor vedete precum Beyonce, Jay-Z, Mel Gibson si Donald Trump.

Contactate de AFP, Casa Alba si Serviciile secrete americane au spus ca nu doresc sa comenteze aceste informatii.

Rubrica destinata primei doamne a Americii este una dintre cele mai voluminoase. Site-ul publica ceea ce pare sa fie numarul sau de securitate sociala - o informatie personala extrem de sensibila in Statele Unite -, numerele sale de telefon mobil si trimite cititorii spre istoricul creditelor bancare ale doamnei Obama, recenzate de societatea TransUnion.

Actorii Mel Gibson si Arnold Schewarzenegger, dar si starleta Paris Hilton apar si ei pe lista presupuselor victime ale acestui atac cibernetic.

TMZ.com afirma ca pe aceasta lista se mai gasesc Beyonce, Jay-Z, Britney Spears, Donald Trump si Kim Kardashian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.