Mihai Petre, juratul show-ului "Romanii au talent", si sotia lui, Elwira, au botezat-o, duminica, pe fetita lor, Catinca.

Evenimentul a avut loc la o biserica de langa Bucuresti, iar la ceremonia de crestinare au participat familia si prietenii apropiati, scrie MEDIAFAX.

"A fost un moment emotionat, asa cum este pentru fiecare parinte. Catinca a fost foarte cuminte, curioasa de tot ce i se intampla",
a declarat Mihai.

Evenimentul a fost sarbatorit apoi la un restaurant din Capitala, unde Elwira si Mihai si-au asteptat toti prietenii. Invitatii au fost intampinati de un candy bar delicios, plin de acadele, macarons si briose frumos colorate.

Printre cei prezenti la petrecere s-au numarat Dana Rogoz, Adela Popescu si Radu Valcan, Laura Cosoi, Andra, Pavel Bartos impreuna cu familia, Stefan Banica, Nicoleta Luciu, Nea Marin si Edi Stancu impreuna cu baletul pe care il coordoneaza.

Responsabili cu buna-dispozitie au fost si Max si trupa Smashed Mosquito, care au molipsit invitatii cu energia lor nebuna.

"A fost o petrecere foarte reusita si sunt convins ca atunci cand va creste si va vedea fotografiile, Catinca va fi de aceeasi parere. Cand ai familia si prietenii alaturi de tine, succesul unui astfel de eveniment este dupa parerea mea garantat",
a mai declarat Mihai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.