Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc in finala selectiei nationale a concursului Eurovision, sustine ca firma responsabila cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au incercat sa il voteze nu au reusit.

Ovidiu Anton a interpretat in finala selectiei nationale a Eurovision melodia "Run away with me" (muzica si text Ovidiu Anton). In clasamentul final, penultimele locuri, la egalitate, au fost ocupate de Ovidiu Anton (3 puncte din partea juriului si 0 puncte la televot) si Cristian Prajescu (0 puncte juriu si 3 la televot), transmite MEDIAFAX.

Dupa finala, Ovidiu Anton a scris pe contul sau oficial de Facebook ca rezultatele de la televoting au fost viciate.

"Ne asumam parerea juriului cand intram intr-o competitie, ne asumam riscul evolutiei in fata tuturor si parerile publicului, dar vicierea televoting-ului cine si-o asuma? Felicit TVR pentru organizarea impecabila, sonorizare excelenta si conditiile exemplare oferite artistilor pe toata durata selectiei, felicit toti finalistii, fiecare a avut ceva... de spus, multumesc juriului de specialitate care si-a asumat notarea pe propria raspundere morala si profesionala (...) Din nefericire trebuia sa existe o mizerie care sa umbreasca munca tuturor (...) si sa strice produsul la care cu totii am muncit. Firma responsabila cu televotingul a viciat rezultatele. Nu inteleg cum pentru unii pot intra mii de voturi, iar cei care au incercat sa ma voteze nu au reusit. Ce s-a intamplat domnilor? De ce din zeci de sms-uri s-au primit doar cateva confirmari si pe linia telefonica suna mereu ocupat?", a spus Ovidiu Anton.

Ovidiu Anton a precizat ca "indiferent daca a fost intentie sau doar incompetenta, rezultatul este acelasi".

Potrivit lui Ovidiu Anton, competitia a fost acerba, iar preferatii lui au fost cei de la Electric Fence (care s-au situat pe locul al doilea in clasamentul final, n.r.). "Felicitari castigatorului, sper sa ne reprezinte cu onoare la Malmo", a mai spus Ovidiu Anton.

Cezar va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la TVR.

Citeste si: Luminita Anghel: E socant ca Stefan Naftanaila a ales sa nu-mi dea nici macar un punct la Eurovision


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.