Top-modelul Elle Macpherson s-a logodit cu omul de afaceri Jeffrey Soffer, de care se despartise in martie 2012, dupa o relatie de doi ani, a declarat o sursa din anturajul vedetei australiene, citata de accesshollywood.com.

La un an de la despartire, Macpherson si Soffer sunt din nou impreuna si au decis sa se logodeasca.

Potrivit MEDIAFAX, Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializata in afaceri imobiliare.

Top-modelul australian, in varsta de 49 de ani, urmeaza sa se mute in Florida, pentru a locui cu logodnicul ei.

Aceasta va fi cea de-a doua casatorie, atat pentru Jeffrey Soffer, cat si pentru Elle Macpherson, care a mai fost casatorita cu fotograful Gilles Bensimon, in perioada 1986-1989.

Vedeta australiana are doi fii dintr-o relatie anterioara, cea cu omul de afaceri Arpad Busson - Arpad Arpad Flynn Alexander Busson, in varsta de 15 ani, si Aurelius Cy Andrea Busson, in varsta de 10 ani.

Elle Macpherson, care s-a lansat la varsta de 21 de ani, a devenit un star international dupa ce a aparut frecvent in editia australiana a revistei Elle, timp de sase ani la rand, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul). Pe baza acestui nume ea a cladit mai apoi un imperiu al produselor de ingrijire a pielii si al lenjeriei intime, care valoreaza peste 50 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.