Cantareata americana Tina Turner apare pentru prima data pe coperta unei reviste din grupul Vogue, la varsta de 73 de ani, informeaza huffingtonpost.com.

Celebra cantareata americana a pozat pentru coperta numarului din luna aprilie a editiei germane a revistei Vogue. Fotografia de pe coperta este insotita de textul "Simply The Best" - titlul unui cantec celebru lansat de Tina Turner.

Potrivit MEDIAFAX, in aceasta fotografie, legendara cantareata americana apare zambitoare si poarta o bluza albastra si o fusta de culoare neagra.

Fotografia de pe coperta editiei germane a revistei Vogue a fost realizata de Claudia Knoepfel si Stefan Indlekofer, sub coordonarea stilistului Nicola Knels. Cantareata va putea fi admirata si intr-un editorial fotografic, inclus in interiorul revistei.

Potrivit editorilor de moda de la site-ul Fashionista.com, Tina Turner este, la varsta de 73 de ani, probabil cea mai in varsta vedeta care apare pe coperta unei reviste Vogue. Acest titlu era detinut de actrita Meryl Streep, care a pozat in 2012 pentru coperta editiei americane a revistei Vogue, la varsta de 62 de ani.

Tina Turner a fost timp de multe decenii una dintre cele mai de succes cantarete din lume, devenita celebra gratie unor piese precum "Simply The Best", "What's Love Got To Do With It" si "Proud Mary".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.