Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan si-au deschis o cofetarie, aflata pe Calea Mosilor in Bucuresti.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf si sotia sa Anamaria Prodan si-au inaugurat, marti, o cofetarie, in care se vand, atat produse traditionale, cat si prajiturile "Reghe" si "Prodanca".

Cofetaria intitulata "Prodanca si Reghe concept boutique" se afla pe Calea Mosilor si este amenajata intr-un spatiu de aproximativ 15 metri patrati, iar in interior sunt expuse mai multe fotografii cu membrii familiei Reghecampf.

"Specialitatea casei este prajitura «Reghe», pentru ca astazi o lansez. Este o prajitura facuta cu multa dragoste pentru sotul meu, dar avem retete vechi, de pe vremea bunicii, pasca, mucenici, rulada cu gem si cornulete. Laur face o prajitura negresa senzationala si un chec la metru demential. Cu atatia stelisti in tara asta prajitura Reghe cred ca se va vinde mai bine. Imi doresc ca toata lumea sa vina aici ca la un prieten, sa bea un pahar cu lapte, sa manance o placinta", a declarat Anamaria Prodan, citata de MEDIAFAX.

Pofta buna!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.