Cu doar cateva zile inainte de marea finala nationala, unii concurenti se plang ca sunt dezavantajati.

Compozitorul Mihai Alexandru sustine ca nu e corect ca unii participanti sa fie promovati de alte televiziuni si mai spune ca Al Mike si Renee Santana, artistii care participa in finala cu piesa compusa de el -"What is love"-, sunt dezavantajati, scrie libertatea.ro.

"Noi nu avem nicio televiziune in spate, dar suntem cu tara. Deocamdata Renee Santana si Al Mike sunt pe primul loc. Nu e OK ce se intampla, pentru ca, asa cum a spus-o Gadea, 'Votati Cezar, ca e cel mai bun!', e ca si cum noi am fi varza. Dupa sustinerea anuntata a lui Cezar, noi vom castiga, deja suntem asaltati de fani. (...) N-am nimic cu Cezar, chiar ma gandesc sa colaboram, dar acum, pentru Eurovision, nu cred ca e OK", a spus MIhai Alexandru.

TVR: 32 de melodii s-au calificat pentru selectia Eurovision 2013

Reactia acestuia a venit dupa ce, la Antena 3, Mihai Gadea si-a indemnat telespectatorii sa-l voteze pe Cezar, Narcis Iustin Ianau e mediatizat intens de trustul MediaPro, dupa ce a fost la un pas sa castige „Romanii au talent”, iar Robert Turcescu vine cu un capital de imagine in urma talk-show-ului de pe B1 TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.