Olimpiastadion, O2 Arena sau San Siro sunt cateva dintre stadioanele pe care vor ajunge romanii anul acesta pentru a participa la concerte mari, scrie capital.ro.

Fanii romani au prins gustul concertelor in strainatate si se duc la cel puțin un astfel de eveniment pe an. Este vorba despre o nisa pe care agentiile de turism au incercat sa o valorifice, producand pachete speciale.

De exemplu, cine vrea sa-l vada pe celebrul cantaret va plati cel puțin 189 euro pentru un pachet de 3 zile la Viena (concertul este pe 11 iunie), care include si 2 nopti de cazare la 3 stele cu mic dejun (oferta Globe Travel).

Potrivit reprezentantilor Bers Travel & Events, cei mai cautati au fost americanii de la Maroon 5 si al lor concert de la Dublin pentru care turistul plateste, 70 de euro, respectiv spectacolele celor de la The Killers (65 de euro pentru show-ul de la Roma).

„Multi s-au dus anul trecut la Budapesta, dar in 2013 nu sunt multe concerte aici, astfel ca am avut cerere pentru Dublin, Berlin și Viena“, completeaza acestia.

Sunt orasele in care, de altfel, romanii se duc sa-i vada pe Lana del Rey (70 de euro biletul pentru concertul de la Berlin din 15 aprilie) sau Michael Buble (136 de euro pentru spectacolul de la Dublin din vara).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.