Arnold Schwarzenegger se intoarce la prima sa pasiune, culturismul, si va scrie rubrici lunare pentru revistele de specialitate Flex si Muscle & Fitness

Actorul, care are in spate o cariera de politician, va deveni editorul coordonator al celor doua publicatii. Muscle & Fitness si Flex fac parte din American Media Inc, care are in portofoliu celebrul tabloid National Enquirer si revista OK!, scrie MEDIAFAX.

In aprilie 2011, o sursa a declarat pentru agentia de presa Reuters ca Arnold Schwarzenegger are toate sansele sa joace intr-un nou film din franciza "Terminator", in care isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost insa amanata pentru cateva luni din cauza problemelor acestuia din viata de familie, care au fost expuse pe larg in presa americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.