Dansatorul Brahim Zaibat, in varsta de 24 de ani, a parasit-o pe diva de 52 de ani dupa aproape doi ani de relatie.

Dansator si fotomodel francez, Zaibat i-a reprosat iubitei mai in varsta ca transmite fanilor poze in care apare tot mai provocatoare, ba chiar aproape in pielea goala, scrie click.ro. Inainte de despartire, el a amenintat-o ca o sa-i blocheze accesul la Internet pentru ca sa nu mai faca publice astfel de fotografii.

Diva e la pamant dupa ce a fost abandonata, sustine o sursa apropiata. Nu demult, "New York Daily News" anunta ca Zaibat a cerut-o de sotie, dar ea nu i-a dat un raspuns, fiindca nu voia sa se grabeasca.

Madonna nu e la prima experienta trista cu iubitii mult mai tineri. In 2009, pe cand avea 50 de ani, ea s-a cuplat cu fotomodelul Brazilian Jesus Luz, care avea 22 de ani. Acesta i-a dat papucii un an mai tarziu. Cantareata are o fiica, Lourdes, de 16 ani, din relatia cu fostul antrenor personal, Carlos Leon, si un baiat, Rocco, de 12, din casatoria cu regizorul Guy Ritchie, care a durat intre 1999-2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.